P. Domènec Sert, 29 - Taradell 93 8126656 635504564 info@elguixarot.com Dilluns a Divendres: 10-13 i de 17-20

Quí Som

 

 

El Guixarot neix de la il·lusió de compartir un espai on totes les vessants artístiques es fusionen en un comerç obert a tots els públics al cor de Taradell, un poblet amb un encant especial i situat a la comarca d'Osona. El nostre establiment és "pet friendly" així que podeu entrar amb els vostres animals de companyia.

La cultura és la base principal del nostre projecte, així doncs, s'hi pot trobar una llibreria de caire generalista, amb una secció especialitzada en història de l'art i belles arts, joguines educatives i objectes de regal que tenen a veure amb l’art, la literatura i la il·lustració. 

A la secció de papereria hi podeu trobar un munt de material escolar i d'oficina de les millors marques i si no trobeu el que busqueu us ho demanem!

Les parets de la llibreria són la finestra d’artistes que volen mostrar les seves obres a qui ens visita. Sovint, hi ha presentacions de llibres on gaudim de la presència de l’autor i compartim moments increïbles envoltats de literatura i música, tenim un piano que, qui ho desitgi, el pot tocar.  Podeu veure la programació  de les activitats culturals que  portem a terme, clicant a la pestanya "agenda", a les portes de la llibreria, a les nostres xarxes socials o venint a informar-vos personalment. Els clubs de lectura mensuals, les tertúlies en anglès i/o francès, el conte infantil, tallers de tot tipus, xerrades de temes concrets, apropar l’art als nens... Tot una pila d'activitats que fan possible el nostre espai cultural. 

Ens agrada contribuïr amb causes socials. Gràcies a tots vosaltres i a les donacions de llibres que ens feu arribar hem creat un espai de llibres solidàris. Son llibres que desinteressadament heu deixat a la llibreria i que, qui vulgui els pot agafar i endur fent una aportació econòmica simbòlica. Cada any anirà destinada a alguna causa social. ACTUALMENT ESTEM TREBALLANT PER PROACTIVA OPEN ARMS. També tenim guardioles i merxandatge per col.laborar amb a les entitats: AFANOC, PROTECTORA OSONA, VEU ANIMAL DE TARADELL, LEUCOS BY INGRID, GIREM FULL..

 

Trobareu un espai de Cafè (que no cafeteria) on hi ha begudes calentes, fredes, snaks i galetes per gaudir d'una estona en un ambient tranquil. L'aforament és molt limitat i restringit al pati i a la llibreria degut a la situació del COVID-19 i només hi ha permès l'accés a deu persones, siguin o no de la mateixa família.

El petit rocòdrom, la caseta de jocs, el sorral...és un material a disposició dels menuts de la casa que ens venen a visitar, però sempre recordant que s'ha de respectar, deixar endreçat i sobretot tenir-ne cura. Recordeu que el guixarot no és un “chiqui park”ni tampoc un lloc exclusiu per a nens, per tant no hi ha monitors que vetllin per ells i els pares en són els responsables. D’aquesta manera l’ambient de l’establiment pot fluir permetent que nens i adults sense nens puguin conviure-hi i gaudir de l'espai a parts iguals.

 mimi

Mimi 

Auxiliar de veterinària i estilista canina de vocació, historiadora de l’art en formació i mare a temps complert. M’apassiona la lectura, viatjar per conèixer món, la música, el teatre i tot el que tingui a veure amb els animals i la cultura. Sempre porto un llibre a sobre i no puc evitar la temptació d’entrar en biblioteques d’arreu. Em caracteritza la sinceritat, l’espontaneïtat i l’alegria. L’amor per la literatura i la cultura m’ha portat a obrir el guixarot: llibreria, papereria, espai cultural i cafè.

frida

Frida

Hola! sóc la Frida (la Kahlo no, que ja m’agradaria!),
però també tinc molt de talent malgrat no ser pintar.

Sóc profundament afectiva amb tothom 
i m’encanta acompanyar a la meva mare adoptiva a la feina cada dia. 

És molt emocionant perquè hi passen
moltes coses interessants aquí! 

Us convido a que em vingueu a fer una moixaina i si voleu,
podeu portar el vostre amic de quatre potes!