P. Domènec Sert, 29 - Taradell 93 8126656 635504564 info@elguixarot.com Dilluns a Divendres: 10-13 i de 17-20

Llibreria


La nostra llibreria és de caire generalista i es poden fer comandes personalitzades a petició del client. També podeu visitar la nostra botiga online. 

Què hi podeu trobar?

֎ Novetats: aquesta secció és ben visible i hi podeu trobar gairebé totes les novetats editorials tant d'infantil, juvenil com d'adult.

֎ Literatura infantil: Aquí hi ha des de llibres per a nadó, llibres-joc, els primers llibres en format cartoné, àlbums il.lustrats infantil, primers lectors, així com llibres didàctics sobre el planeta, el cos humà, civilitzacions, curiositats... tot el que els cal per documentar-se i anar aprenent. Dels 0 als 12 anys aproximadament.

֎ Literatura juvenil: literatura a partir de 12 anys i de temàtica variada. Des de llibres de lectura d'institut, obres clàssiques o de youtubers, influencers o instagramers.

֎ Literatura d’adults: novel·la romàntica, històrica, negre, thriller, policíaca, eròtica...

֎ Poesia

֎ viatges i muntanya: en aquesta secció hi tenim guíes de viatge, de muntanys, rutes amb bicicleta, en família...

֎ Música, cinema i fotografia: llibres concrets o de caire general que ens parla sobre el cinema, la música o la fotografia.

֎ Còmic: una petita selecció de còmics i manga per a petits i adults.

֎ Ciències Socials i polítiques

֎ Feminisme

֎ Història

֎ Àlbum il.lustrat per adults

֎ Cuina i gastronomia: receptes de cuina, postres, guies vegeterianes, amanides...tot allò relacionat amb el paladar!
֎ Ciències naturals: aquí hi trobareu tot allò que fa referència a botànica, zoologia  i a les ciències naturals en general.
֎ Psicologia i autoajuda
֎ Educació i criança
֎ Altres llengües: llibres de lectura en altres idiomes així com manuals didàctics per apendre idiomes: anglès, francès i si no trobeu el que busqueu...ens ho demaneu!
֎ Història de l'art i belles arts: LA NOSTRA ESPECIALITAT! aquí hi trobareu diferents espais que recorren tota la hisòria de l'art. Des de la prehistòria fins als nostres dies. Llibres sobre teoría de l'art, patrimòni, museologia... amb un fons ric i de qualitat.  També hi trobareu manuals de tècniques pictòriques, escultura, manualitats, tècniques del color, de costura... i tot allò que necessitis i no ho trobis a les nostres lleixes...consultan's!
֎ Format butxaca: els millors llibres en format pocket i en preus reduïts!!