P. Domènec Sert, 29 - Taradell 93 8126656 635504564 info@elguixarot.com Di-Dv:8:30-13 16-20 Dis: 9:30-14 17-21

Espai Cultural

Al guixarot ens agrada tot el que té a veure amb la cultura i volem promoure-la.

Hi tenen lloc diverses activitats fixes:

  • Guixarot literàri (club de lectura): obert a tothom. Proposem un llibre a llegir i una data. El dia acordat, tots els membres que hi participen, parlen sobre les impressions que els ha causat la lectura i en fem un debat obert mentre es degusta quelcom que hi ha a la cafeteria. L’objectiu és enriquir-nos amb les impressions de tothom, crear vincles i gaudir de la literatura. L’activitat té lloc un dimarts a les 19h.
  • Hi havia una vegada...un conte infantil!: Activitat gratuïta i adreçada a infants. Cada DIMECRES a les 17:45h. D’una setmana a l’altra es planifica el conte a explicar, publicant-ho a les xarxes socials (instagram i facebook). També, hi ha vegades, que podem gaudir de la pesència dels autors i encara ho fa més enriquidor. 
  • Petits exploradors de l’art: Activitat que té lloc els dijous a les 18h. Cada dijous s’explica un moviment artístic o un pintor, escultor o arquitecte que ha format part de la història de l’art. Activitat dinàmica, dirigida a infants i adults, que conté una part teòrica, però amena i fluïda i una part pràctica. ACTIVITAT SOLIDÀRIA amb l’associació AFANOC (afanoc.org) Podeu fer les vostres aportacions a la guardiola que hi haurà durant tota l’activitat. No importa la quantitat, perquè TOT SUMA! 
  • Taller de mig punt: Activitat amb aportació econòmica. Tots els dimarts  al matí de 10 a 11:30h. Inclou el material. Adreçat a adults.